Get Mystery Box with random crypto!

Ad-Dien Abdul Kadir

Telgraf kanalının logosu addien90 — Ad-Dien Abdul Kadir A
Kanaldan konular:
Pbakl
Telgraf kanalının logosu addien90 — Ad-Dien Abdul Kadir
Kanaldan konular:
Pbakl
Kanal adresi: @addien90
Kategoriler: Bloglar
Dilim: Türk
aboneler: 32.18K
Kanaldan açıklama

Writer | Editor | Mantan Editor Majalah Solusi & al-Ustaz.
Channel yang mengumpulkan tulisan-tulisan, sisi pandang, life thoughts dan perkongsian ilmu daripada Ad-Dien Abdul Kadir.
Menjemput semua untuk join channel ini. Ahlan wa sahlan (Welcome here)!

Ratings & Reviews

2.00

2 reviews

Reviews can be left only by registered users. All reviews are moderated by admins.

5 stars

0

4 stars

0

3 stars

1

2 stars

0

1 stars

1


En son Mesajlar 8

2022-10-24 11:01:42 Currently share tentang day 2 misi, majlis khatan & kemiskinan haid. Come!

instagram.com/addien90/
4.0K views08:01
Aç / Yorum Yap
2022-10-23 13:38:23 Saya sedang kongsikan view dan kehidupan perkampungan atas air di Semporna, Sabah. Jemput tonton story IG saya kalau free. Amaran, apa yang anda lihat mungkin membuatkan anda beremosi. Jika tidak kuat, skip sahaja.

instagram.com/addien90/
4.2K views10:38
Aç / Yorum Yap
2022-10-18 06:46:20
Alhamdulillah dah selamat sampai di Tawau, seterusnya ke Semporna. Rehat sebentar sebelum mulakan misi petang nanti. Saya akan update selalu kat IG story tau.

https://www.instagram.com/addien90/
6.2K views03:46
Aç / Yorum Yap
2022-10-17 16:26:47 Salam. Beberapa jam lagi insyaAllah saya akan bertolak ke Sabah untuk misi kemanusiaan di Semporna. Flight jam 5.30 a.m. Bermula sekarang hingga selepas habis misi, saya akan kerap updae di IG story.

Kalau ada masa, saya update di Twitter. Kalau sempat atau ingat, saya akan kongsikan di sini. So stay tune ya kawan-kawan!

Saya akan cuba bawakan sebanyak mungkin berita, gambar dan situasi tempat yang kami pergi nanti supaya korang semua boleh dapat gambaran kesusahan mereka di sana.

Doakan saya dan team!
5.2K views13:26
Aç / Yorum Yap
2022-10-15 19:04:52
Bilakah kita dianjurkan untuk bersujud ketika sedang membaca al-Quran?
Anonymous Quiz
1%
Ketika lupa membaca bismillah
3%
Ketika membaca ayat berkaitan azab seksa
4%
Ketika menyesali dosa lalu
93%
Ketika membaca ayat sajadah
2.4K voters5.1K views16:04
Aç / Yorum Yap
2022-10-15 17:05:25 Jom kuiz nak? Lusa saya dah gi Sabah tak dapat nak update sangat kat sini. More kat IG.
4.4K views14:05
Aç / Yorum Yap
2022-10-15 12:57:39 Korang bantu sebarkan video ni ya!
4.5K views09:57
Aç / Yorum Yap
2022-10-15 11:16:48
Ini update terkini sumbangan korang semua untuk misi Semporna, Sabah. Terima kasih banyak semua orang. Lusa saya akan bertolak ke Sabah. Saya akan update kerap di story IG, insyaAllah.

https://www.instagram.com/addien90/
4.6K views08:16
Aç / Yorum Yap
2022-10-15 09:46:23 Salam semua, happy weekend! Saya dah buka semula facebook lama. Page la tapinya bukan personal acc. Tapi itulah saya dah lama sangat tak guna fb so tak pandai nak guna hahaha. Take time a bit. Kalau korang nak follow, ini linknya:

https://www.facebook.com/addien.abdulkadir
4.1K views06:46
Aç / Yorum Yap
2022-10-14 13:08:49 Sedekah Jumaat guys!
4.2K views10:08
Aç / Yorum Yap